Industrivinduet tilbyr mange muligheter for bedrifter til å komme i kontakt med våre studenter ved Produktutvikling og produksjon (PuP). Nedenfor listes opp noen av de som oftest brukes, men vi er åpne for det meste og strekker oss langt for å få til det beste opplegget for både dere som bedrift og våre studenter.

image1.JPG

Bedriftspresentasjon:
Bedriftspresentasjon, ofte kalt «bedpress»,  er gjerne den mest brukte rekrutteringsarenaen for bedrifter. Kort sagt inneholder dette en presentasjon av bedriften på campus eller i byen, med bespisning og mingling mellom studenter og bedriftens ansatte i etterkant.

Bedriftsbesøk
Bedriftsbesøk kan være en lignende variant som bedriftspresentasjon. der opplegget blir lagt til bedriftens egne lokaler med omvisning og/eller presentasjon. Vi ordner alt praktisk dersom dette skulle være ønskelig.

Stillingsannonser
Vi annonserer ledige stillinger og sommerjobber gjennom våre kanaler (hjemmeside, Facebook, nyhetsbrev, mail etc.) for bedriften.

Maskindagen
Dette er en større karrieredag hvor flere bedrifter blir invitert og samler seg om å lage et kult arrangement for våre studenter. Består ofte av bedriftspresentasjoner og case/oppgaveløsning med mat og mingling.

Teknodagen
Stort arrangement av PuP som er åpen for alle. Se egen side her

Spons
Dersom dere ønsker å sponse hele eller deler av Smørekoppen, linjeforeningen til PuP, ta gjerne kontakt med vår sponsoransvarlig Nina på, nina@industrivinduet.no. Vi har gensere, tavler og andre kanaler som ønsker å prydes av dere.